Mobil Függetlenítés

Mobil Függetlenítés

Mobil függetlenítés

2017. október 02. - Mobil Függetlenítés

Telefon függetlenítés az üzleti ár töredékéért

Szeretné függetleníteni telefonját, de zúl értékes az ideje ahhoz, hogy felkeressen egy GSM üzletet, majd a sorban állás után leadja telefonját függetlenítésre, aminek elvégzésére aztán megintcsak hosszasan várakozhat?

Szeretne telefon függetlenítést, de nem szeretne 15.000-20.000 forintot fizetni egy egyébként borzasztóan egyszerű és gyors műveletért?

A fenti két kérdésre igen a válasza, az online mobil függetlenítést imádni fogja!

 

Az online függetlenítés éppen úgy zajlik, mint a GSM üzletekben történő függetlenítés, azzal a különbséggel, hogy kényelmesen, otthonról könnyedén elvégezheti önmaga is.

A módszer lényege, hogy telefonja IMEI kódját lekérve mobil függetlenítés weboldalunkról megvásárolhatja a készülékéhez tartozó függetlenítő kódot.

A kódot perceken belül kiküldjük az Ön email címére, melyet megkapva könnyedén, néhány perc alatt függetlenítheti készülékét.

Online függetlenítési módszerünk gyors, egyszerű, megbízható és olcsó.

Megannyi elégedett ügyfelünk igazolhatja ezt.

Függetlenítse mobilját akár most azonnal, mindössze 5 perc alatt!

Kattintson a részletekért:

Telefon függetlenítés otthonról

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilfuggetlenites.blog.hu/api/trackback/id/tr2812918575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása